Slachtoffer dodelijk ongeval op A1 bij Bathmen is vrouw (22) uit Oekraïne

Foto: Politie

BATHMEN – Op zaterdagavond heeft er rond 23:30 uur een dodelijk ongeval plaatsgevonden op de A1 bij Bathmen. Inmiddels is het onderzoek afgerond en is duidelijk dat het hier ging om een noodlottig ongeval. Een 22- jarige vrouw uit Oekraïne is bij dit noodlottige ongeval overleden.

Bestuurder is geen verdachte meer

Het onderzoek naar de aanrijding is afgerond. Er zijn afgelopen weekend getuigen gehoord en zaterdagnacht was de snelweg afgesloten voor sporenonderzoek. De bestuurder van de auto werd zaterdagnacht aangehouden, maar na onderzoek bleek dat het ging om een noodlottig ongeval. De bestuurder is geen verdachte meer.

Slachtofferhulp voor getuigen

Er zijn meerdere mensen die getuige zijn geweest, enkelen zijn nog voordat het ongeval gebeurde, gestopt om hulp te verlenen. De politie heeft deze mensen ’s nachts zoveel mogelijk op het politiebureau ontvangen om hun verhaal te horen en om hun gegevens te noteren. De politie brengt hen in contact met Slachtofferhulp Nederland, omdat ze getuige geweest zijn van een dodelijk ongeval. Getuigen kunnen ook altijd op eigen initiatief contact leggen met slachtofferhulp.