Politie zoekt (specifieke) getuigen van overval op bakkerij aan Deltaplein Deventer

DEVENTER – In de vroege morgen van dinsdag 26 juli, rond 7.15 uur, vond er een overval plaats bij een bakkerij aan het Deltaplein in Deventer. De politie is op zoek naar twee belangrijke getuigen die meer kunnen vertellen over deze overval vanmorgen.

Toen de melding bij de politie binnenkwam gingen agenten er direct op af. Agenten kwamen aanrijden via de Diezerstraat, zij werden hier aangesproken door een getuige die meer zou hebben gezien van de verdachte. Tijdens de overval in de bakkerij aan het Deltaplein, kwam er een klant binnen die de winkelier te hulp schoot. Na binnenkomst van deze klant is de verdachte er vandoor gegaan. De politie is ook op zoek naar de getuige die de winkelier te hulp schoot in de bakkerij.

Signalement verdachte

De verdachte zou een zwarte bivakmuts op hebben gehad, een zwarte trui en broek dragen en zwarte schoenen aan hebben gehad.

Ben jij één van deze getuigen of heb jij iets meegekregen van de overval? Dan komt de politie graag in contact. Ook wil de politie graag in contact komen met de twee, hierboven genoemde, belangrijke getuigen. Was jij vanmorgen tussen 07.15 en 07.30 uur aan het Deltaplein in Deventer bij deze bakkerij? Of reed jij nabij het Deltaplein en sprak jij agenten aan om hen te attenderen op de verdachte? Neem dan contact op met de politie via: 0900-8844.