Politie zoekt getuigen van mishandeling 38 jarige vrouw in Deventer

De politie zoekt getuigen van een mishandeling in de nacht van zaterdag op zondag 7 februari in Deventer. Tussen 4 en 5 uur in de ochtend werd een 38-jarige vrouw op de grond gegooid en geschopt door twee vrouwen.

Het slachtoffer was met een vriendin op stap geweest op de Brink in Deventer. Onderweg naar huis hoorde het slachtoffer aan de Diepenveenseweg een auto achter zich rijden. Uit de donkerblauwe auto stapten twee vrouwen, die door het slachtoffer eerder waren gezien op de Brink. Er bleef ook een vrouw in de auto zitten.

Het slachtoffer heeft verklaard dat ze door de vrouwen op de grond is gegooid en geschopt. Daarbij raakte ze lichtgewond. De politie doet onderzoek naar deze mishandeling en is op zoek naar mensen die de vrouwen hebben gezien.

Twee vrouwen waren rond de 20 jaar en ongeveer 1.70 meter lang. Ze hadden donker lang haar en een lange jurk en een lange rok aan. Hebt u in de nacht wat opvallends gezien? Of heeft u informatie die hier mogelijk mee te maken kan hebben? Bel dan de politie via 0900-8844.