Politie zoekt getuigen explosie Leonard Springerlaan Deventer

In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 september ging rond 1.58 uur een mogelijke vuurwerkbom af bij een woning aan de Leonard Springerlaan. De politie is gestart met een onderzoek en wil graag getuigen spreken.

De politie werd gebeld nadat er een mogelijke vuurwerkbom was afgegaan bij de voordeur van een woning aan de Leonard Springerlaan. De deur raakte daardoor ernstig beschadigd. Omwonenden schrokken wakker van de klap. Daarnaast waren banden van een auto van de bewoners lek gestoken. De politie heeft een sporenonderzoek gedaan en omwonenden gesproken.
Getuigenoproep

Er zijn ook camerabeelden van de straat waar het incident heeft plaatsgevonden. Op die beelden is te zien dat er een persoon en een persoon met fiets in de buurt van de woning rondlopen. Het is niet duidelijk of het om dezelfde persoon gaat.

De politie wil graag in contact komen met deze persoon of personen. Daarnaast is te zien dat er rond 2.00 uur enkele auto’s voorbij reden. Was u rond dat moment in de Leonard Springerlaan? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.