Onderzoek in woning Deventer naar vermiste 29-jarige Apeldoorner

Foto: PNN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

DEVENTER – De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar de vermissing van een 29-jarige man uit Apeldoorn. De politie maakt zich zorgen over de man. Het vermoeden bestaat dat de man niet vrijwillig vertrokken is.

De man is zondag 28 maart 2021 aan het begin van middag uit zijn woning in Apeldoorn vertrokken en daar niet teruggekeerd. Zijn partner heeft zijn vermissing zondagavond gemeld bij de politie. De afgelopen dagen heeft de politie onderzoek gedaan. Dit heeft nog niet geleid tot de verblijfplaats van de man.

De man is zondag in de middag in Deventer geweest in de omgeving van de Lebuïnuslaan en daar voor het laatst gezien. Daarna is de man niet meer gezien.

De politie is vrijdagmiddag 2 april een groot onderzoek begonnen in een woning aan de Lebuinuslaan in Deventer. In de straat is een PD-unit neergezet en de politie heeft zwarte schermen neergezet.

Getuigenoproep

Het signalement van de man luidt als volgt:

-Lichtgetinte huidskleur
-Kaalgeschoren hoofd
-1.70 m. lang, gezet postuur
-Donkerblauwe spijkerbroek, zwarte schoenen, donkerblauwe jas (merk Stone Island), zwart petje
-De vermiste draagt meestal een petje

Heeft u de man zondagmiddag of daarna nog gezien of weet u waar de man op dit moment is? Of heeft u iets verdachts gezien? Neem dan contact op met de politie. Dat kan via 0900 8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Foto: PNN
Foto: PNN
Foto: PNN
Foto: PNN
Foto: PNN
Foto: PNN
Foto: PNN
Foto: PNN