Deventenaar aangehouden voor mishandeling in Nunspeet

Een 22-jarige man uit Deventer is dinsdagochtend 9 juni aangehouden op verdenking van het mishandelen van een 45-jarige man uit Nunspeet in een supermarkt aan de Industrieweg in Nunspeet.

Het voorval vond plaats op woensdagavond 22 april. Een 45-jarige man uit Nunspeet stond bij de servicebalie van de supermarkt om twee doosjes sigaren te kopen.

Vlakbij hem stond een man die behoorlijk ongeduldig stond te doen. Daar zei de 45-jarige iets van, wat die andere man al direct agressief maakte. Er volgde een confrontatie tussen de twee mannen, die plaatsvond bij de ingang van de winkel.

De 45-jarige man werd meerdere keren tegen zijn hoofd geslagen. Door de klappen kwam het slachtoffer te vallen. Weer terug in de winkel is de man opgevangen door medewerkers van de supermarkt, terwijl de dader er vandoor ging.

Een getuige bleek het voorval te hebben gefilmd met zijn mobiele telefoon en droeg de beelden over aan de politie. De politie toonde deze beelden bij Bureau GLD, het opsporingsprogramma van Omroep Gelderland.

Dankzij tips binnengekomen na deze uitzending werd de identiteit van de man bekend en is hij aangehouden. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op.