Home / 112-Deventer

112-Deventer

Drie mannen aangehouden bij inbraak in woning in Deventer

Na een melding van een oplettende buurtbewoner kon de politie woensdagmiddag 22 november 3 mannen op heterdaad aanhouden voor een woninginbraak in Deventer. Rond 15.00 uur kreeg de politie de melding dat er twee mannen een woning aan de Johannes van Vlotenlaan binnengingen waarvan het bekend was dat de bewoners niet thuis waren. Agenten spoedden zich richting de locatie en ...Read More »

Bestuurder (19) zonder rijbewijs rijdt onder invloed van drugs en liegt over identiteit

De politie heeft tijdens een alcoholcontrole op de N344 tussen Holten en Deventer een 19 jarige automobilist gecontroleerd die geen rijbewijs of ID bewijs kon tonen. Hij had geen alcohol genuttigd maar het vermoeden dat hij drugs had gebruikt bleek te kloppen. De speekseltest reageerde positief op THC en cocaïne. Aan het bureau in Deventer werd eerst zijn ID gecontroleerd. ...Read More »

Auto ramt stoplichtkast in Deventer

Donderdagmorgen heeft een automobilist in Deventer een stoplichtkast geramd op de kruising Mr. H.F. De Boerlaan en de Kazernestraat. Bij de aanrijding raakte niemand gewond. Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet bekend. Ondanks de aanrijding en de schade aan de kast werken de stoplichten op het kruispunt nog wel. De auto liep flinke schade op en moest worden afgesleept.Read More »

Man aangehouden op verdenking van woninginbraak in Twello

Een 37-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is woensdagavond 15 november op het Stationsplein in Apeldoorn aangehouden op verdenking van inbraak in een woning eerder die dag in Twello. De man is voor nader onderzoek ingesloten. Bewoners van een woning aan de Holthuizerstraat in Twello bemerkten woensdag even voor 12.00 uur dat er in hun woning was ingebroken. Al ...Read More »

Gemeente Deventer waarschuwt voor nep-medewerker gemeente

Bij de gemeente Deventer komen meldingen binnen dat een man, die zich voordoet als medewerker van de gemeente, mensen belt met de boodschap dat er sprake is van een gaslek in hun straat. Vervolgens informeert hij naar de woonsituatie, verzekeringen en waardevolle bezittingen. Deze man is niet werkzaam bij de gemeente Deventer. Ook is er op dit moment nergens sprake ...Read More »

Brand in flatwoning Deventer na kortsluiting in televisie

Vanavond (maandag) moest de brandweer uitrukken voor een woningbrand aan de Bukhorst in Deventer. Ter plaatse bleek het te gaan om om een brandje in één van de flatwoningen.  De brandweer had de situatie al vrij snel onder controle. Vermoedelijke oorzaak van de brand was kortsluiting in een televisie. Bij de brand raakte niemand gewond. De brandweer heeft met een ...Read More »

Man uit Deventer aangehouden na bedreiging conducteur

In Zutphen heeft de politie donderdagavond laat een 38-jarige man uit Deventer aangehouden omdat hij een conducteur had bedreigd. De man zat in de trein van Zwolle richting Nijmegen. Toen de conducteur hem wilde controleren op zijn vervoersbewijs hield hij zich kennelijk slapend. Toen de conducteur hem aantikte schoot hij overeind en begon te schreeuwen. Daarbij bedreigde hij de conducteur ...Read More »

Twee jongens op scooter beroven vrouw van tas in Deventer, politie zoekt getuigen

Gisteren (Maandag 6 november) omstreeks 18.10 uur heeft er een straatroof plaats gevonden op de Vogelslag in Deventer. Twee jongens op een scooter hebben een vrouw beroofd van haar schoudertas. Vervolgens rijden deze jongens weg richting het Wilgehaantje. De twee jongens hadden donkere kleding aan. Bent u getuige geweest of weet u wie deze jongens kunnen zijn? Neem dan contact ...Read More »
error: Content is protected !!