Home / 112-Deventer

112-Deventer

90-jarige man vermist in Deventer, Burgernet ingezet

In Deventer wordt vanuit de Kortelingstraat een 90-jarige man vermist. Burgernet is ingezet om de man te vinden. Signalement: Man, 90 jaar, 165/170 cm, grijs haar , groenige kleding, mogelijk geen jas, loopt moeilijk De man wordt sinds anderhalf uur vermist. Bij aantreffen graag de politie bellen. UPDATE: De man is gelukkig weer terecht.Read More »

Gewonde bij botsing met twee auto’s in Deventer

Hulpdiensten in Deventer moesten vanochtend rond 09.00 uur uitrukken voor een aanrijding met letsel op de Deventerweg tussen de afrit van de A1 en de Zutphenseweg. Ter plaatse bleek het te gaan om een kop-staartbotsing tussen twee auto’s. Aanvankelijk werd uitgegaan van een ongeval met beknelling, dit bleek echter niet het geval. Een persoon is voor behandeling mee naar ziekenhuis ...Read More »

Opnieuw autobrand in Deventer

In de nacht van zaterdag op zondag is een auto in vlammen op gegaan aan de Maretak in Deventer. Ondanks de snelle inzet van de brandweer, liep het voertuig veel schade op. Hoe de brand ontstaan is wordt door de politie onderzocht.Read More »

Stijging in diefstal van scooteronderdelen in Deventer

In Deventer is in de afgelopen tijd een stijging te zien in de diefstallen van scooteronderdelen. Dat meldt de politie. De politie geeft dan ook het advies aan scootereigenaren om de scooter veilig weg te zetten. Bij voorkeur op een plaats waar goed zicht is op de scooter. Afgelopen tijd is er een stijging van diefstal van scooteronderdelen! Zet je ...Read More »

Politie Deventer zoekt specifieke getuige van aanrijding auto en fiets

Afgelopen donderdag, 7 september, rond 13.45 uur heeft er een aanrijding plaats gevonden op het kruispunt Overstichtlaan/Het Vlier in Deventer. Dit was een aanrijding tussen een grijze auto en een fietser. De bestuurder van de grijze auto is er vervolgens snel vandoor gegaan. Verschillende personen hebben het slachtoffer geholpen. Eén omstander had het kenteken genoteerd en zijn nummer achtergelaten bij ...Read More »

Jongen ernstig mishandeld tijdens Klompenfeest Twello, politie zoekt dringend getuigen

In de nacht van zaterdag op zondag 3 september, rond 01.00 uur, is een 18-jarige jongeman uit Loenen ernstig gewond geraakt tijdens een vechtpartij die plaatsvond op het Marktplein in Twello, waar op dat moment kermis was. Aanleiding voor de vechtpartij was een conflict tussen twee groepen jongeren. De 18-jarige hoorde bij één van deze groepen. Volgens de getuigen die ...Read More »

Mannen uit Deventer en Zwolle aangehouden voor overtreden opiumwet, witwassen en georganiseerde criminaliteit

De politie onderzoekt momenteel zeven panden en één garagebox alwaar goederen in beslag worden genomen die mogelijk wijzen op ondermijnende activiteiten door de aangehouden mannen. Een speciaal rechercheteam van politie Oost-Nederland is een langere tijd bezig geweest met een onderzoek naar een crimineel netwerk dat ondermijnende activiteiten uitvoert. Vanmorgen, maandag 11 september, zijn vier mannen aangehouden. De hoofdverdachte, een 30-jarige ...Read More »

Samenwerking omstanders en politie leidt in Wijhe tot aanhouding drie winkeldieven uit Deventer

Na een winkeldiefstal in Wijhe op zaterdag 9 september bij een winkel aan de Langstraat hield de politie drie personen van 27, 33 en 48 jaar uit Deventer aan. Een van hen werd door omstanders staande gehouden. De andere twee werden tussen Wijhe en Zwolle onderschept door gealarmeerde agenten. Omstreeks 13.30 uur kreeg de politie een melding van een winkeldiefstal ...Read More »
error: Content is protected !!