Zes aangehouden personen verdacht van poging doodslag na val van flat in Almelo

Op zaterdag 25 juni omstreeks 20.28 uur kwam er bij de politie een melding binnen dat er iemand van de vierde verdieping van een flatgebouw aan de Gerard Doustraat in Almelo naar beneden was gevallen.

De gealarmeerde agenten troffen een 34-jarige man met de Poolse nationaliteit aan de achterzijde van de flat zwaar gewond en niet aanspreekbaar aan. De man is overgebracht naar het ziekenhuis alwaar hij slapende wordt gehouden.

De politie heeft zes personen met de Poolse nationaliteit aangehouden die aanwezig zouden zijn geweest in de woning waar het slachtoffer zich voor de val bevond. Allen, twee vrouwen (50 en 42 jaar) en vier mannen (27, 39, 24 en 42 jaar) zijn aangehouden als verdachte van poging doodslag. Zij worden vandaag verhoord door rechercheurs in de Poolse taal met behulp van be√ędigde tolken.

De politie heeft gisteravond enkele getuigen gesproken die vermoeden dat er een conflict had plaatsgevonden in de woning waar het slachtoffer en deze personen aanwezig waren.

Het buurtonderzoek zal morgen verder worden voortgezet. Het slachtoffer verkeert momenteel in zeer kritieke toestand in het ziekenhuis.