Vrouwen (52 en 70) overleden bij kruisboog-incident in Almelo

ALMELO – Het politieonderzoek naar het kruisboog-incident aan de M. th Steynstraat in Almelo is nog steeds in volle gang. Er wordt door de politie uitvoerig forensisch onderzoek gedaan op de plaats delict.

“Dit onderzoek richt zich op het veiligstellen van sporen. Die sporen helpen om een beeld te vormen van wat zich precies heeft voorgedaan. Dat is minutieus werk en kun je maar één keer goed uitvoeren. Alhoewel dit noodzakelijk is snappen we dat dit tot veel overlast kan leiden. Mensen kunnen niet naar hun eigen huis en zijn elders ondergebracht of opgevangen. Naast wat er is gebeurd is heeft dit extra impact op hen. We vragen hun begrip voor deze situatie en het belang van dit forensische onderzoek”, aldus de politie.

Identiteit van de slachtoffers

Het onderzoek naar de identiteit van de slachtoffers is inmiddels afgerond. De twee overleden slachtoffers betreffen een vrouw van 70 jaar oud en een vrouw van 52 jaar oud. Beiden afkomstig uit Almelo. Het gewonde slachtoffer dat is opgenomen in het ziekenhuis is een vrouw 33 jaar oud uit de gemeente Rijssen.