Politie zoekt getuigen van gewapende overval kringloopwinkel Almelo

Archieffoto

De politie is een onderzoek gestart naar een gewapende overval op een kringloopwinkel aan het Wethouder van E. van Dronkelaarplein. Hopelijk zijn er getuigen die iets gezien hebben wat de politie kan helpen bij het onderzoek.

De overval vond plaats woensdagmiddag omstreeks 15.30 uur, toen een gewapende man de kringloopwinkel binnenkwam. Hij bedreigde een personeelslid met een vuurwapen (of iets wat daar op lijkt). De overvaller deed vervolgens een greep uit de kassa en rende met onbekende buit de winkel uit richting Zwanebloemstraat. Vermoedelijk is de man even later nog gezien bij de kruising Rietstraat / Violierstraat te Almelo.

Ondanks dat de eerste agenten al na vijf minuten ter plaatse waren, was de overvaller verdwenen. De politie startte direct een onderzoek en via social media werden getuigen opgeroepen om mee te kijken. Veel volgers reageerden, maar dat leidde helaas nog niet tot het aantreffen van de verdachte.

Signalement

Van de verdachte is een signalement bekend. Het gaat om een licht getinte man van ongeveer 20 jaar. Hij is ongeveer 1.60/1.65m lang en heeft een tenger postuur. De man droeg een (leger)groene jas met capuchon en een bontkraag. De man had zijn gezicht deels bedekt.

Getuigenoproep

Heeft u informatie over de overval of over de verdachte? Of woont u in de buurt van de kringloopwinkel en heeft u camerabeelden die de politie kunnen helpen? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*