Politie zoekt getuigen overval kledingzaak Ter Stal Almelo

De politie onderzoekt een overval op een Ter Stal kledingzaak aan het Vincent van Goghplein in Almelo op dinsdag 19 mei. Mensen die iets gezien hebben van de overval worden opgeroepen om zich te melden.

Omstreeks 16.30 uur kwam een persoon de winkel binnen. Het is nog onduidelijk of het om een man of vrouw gaat. De persoon liep naar de balie en maakte onder bedreiging van een mes duidelijk dat er geld gegeven moest worden.

Nadat er een geldbedrag was overhandigd, liep de overvaller weg in de richting van de Titus Brandsmahof. Bij de overval raakte niemand gewond.

Getuigenoproep

De politie is een onderzoek gestart naar de overval. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden. Van de overvaller is het volgende signalement bekend: De overvaller is ongeveer 1.90m lang met een groot en breed postuur.

Hij/zij droeg een zwarte jas met een rode bies op heuphoogte en bij de kraag en een zwarte broek. De overvaller had een zwarte sjaal voor het gezicht en droeg een roomwit hoofddeksel. Ook droeg hij/zij gebreide roomwitte handschoenen.

Heeft u iets gezien of heeft u andere informatie over deze overval? Of heeft u misschien camerabeelden van de omgeving van kledingwinkel? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via telefoonnummer 0800-7000