Politie waarschuwt voor pinnen in Nijreesbos, vrouw gewond aan voet

Foto: Politie Almelo

Almelo – Gisteren werd in het Nijreesbos deze pin aangetroffen. Aangezien deze moedwillig lijkt te zijn geplaatst, sluit de politie niet uit dat er nog meer van dit soort pinnen te vinden zijn in de nabije omgeving.

Een vrouw is op een pin gaan staan en moest zich onder doktersbehandeling laten stellen. De pin ging dwars door haar schoen. Ook zijn er een tweetal autobanden op een pin stuk gereden.

De politie vraagt dan ook iedereen die het Nijreesbos ingaat uit te kijken voor dit soort pinnen. Mocht je er ergens één aantreffen, laat het de politie dan weten.

“Maak als het kan even een foto! Haal de pin er niet zelf uit maar neem contact met ons op. De BOA of politieagenten zullen de pin dan weghalen. Uiteraard hebben ook wij samen met de BOA een deel van de omgeving bekeken, maar aangezien het gebied behoorlijk groot is vragen we jullie om ook goed op te letten”, aldus de politie.

Natuurlijk wil de politie ook graag weten wie de pinnen heeft geplaatst. Heeft u informatie? Bel dan met de politie via: 0900-8844.

Foto: Politie Almelo

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*