Politie vindt honderden bolletjes drugs in woning Almelo

Agenten vonden op dinsdag 30 juni honderden bolletjes drugs in een woning aan de Olmstraat. De woning werd doorzocht nadat een motoragent eerder op de dag op de Bornerbroeksestraat een 25-jarige man uit Gouda aanhield.

De man had tientallen bolletjes met drugs bij zich.

Omstreeks 11.00 uur zag een motoragent de man uit Gouda op een snorfiets rijden op de Zuiderstraat. De man reed te hard en de agent herkende hem vanwege eerdere verkeersovertredingen (rijden zonder geldig rijbewijs).

Daarom werd de man op de Bornerbroeksestraat aan de kant gezet. Tijdens de controle trof de motoragent een etui aan met daarin tientallen bolletjes drugs. De man werd daarop aangehouden.

Informatie van wijkagent leidt naar drugsvondst

Uit informatie van een wijkagent bleek dat de man mogelijk verbleef in een woning aan de Olmstraat. Agenten doorzochten daarop de woning, waarbij honderden bolletjes drugs werden aangetroffen. Ook werden een geldbedrag, administratie en spullen die mogelijk gebruikt worden voor drugshandel in beslag genomen.

Tijdens de doorzoeking werd ook de hoofdbewoner van de woning, een 36-jarige Almeloƫr aangehouden. De politie onderzoekt zijn betrokkenheid bij mogelijke drugshandel.