Meisje mishandeld in Almelo, man aangehouden

Foto: Politie

Zondagnacht rond 02:30 uur kwam er een melding binnen bij de politie van een mishandeling in een café in Almelo. Hierbij zou een 19 jarig meisje gewond zijn geraakt.

Het meisje en haar vriendengroep waren in een café betrokken bij een kleine ruzie. Net op het moment dat dit alweer gesust was, kwam er een voor haar onbekende jongeman bij hen staan. Deze bemoeide zich met de situatie en gaf hierbij het 19 jarige meisje een klap in haar gezicht waardoor ze een blauw oog opliep.

De jongen kon op basis van zijn signalement kort daarop buiten worden aangehouden. Hij weigerde echter alle medewerking en verzette zich behoorlijk bij zijn aanhouding. De 23 jarige man is uiteindelijk door agenten onder controle gebracht en overgebracht naar het Arrestantencomplex.

Op weg daar naartoe bleef de man vervelend en opstandig. Ook uitte hij bedreigingen in de richting van de agenten. Daarnaast werd in zijn jaszak een mes aangetroffen. Deze is uiteraard in beslag genomen. Tegen de man zal proces verbaal worden opgemaakt.

(Bron: Politie Almelo)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*