Man loopt dubbele beenbreuk op na mishandeling in Almelo

De politie in Almelo is wederom op zoek naar getuigen in verband met een ernstige mishandeling. Een 54 jarige man liep op zondag 27 november omstreeks 02:30 uur op de Grotestraat toen hij twee mannen tegen de ruit van een winkel zag plassen.

Dit was ter hoogte van het aldaar gevestigde ijssalon (bij het fonteintje) De 54 jarige man riep vervolgens iets in de trant van: “Is dat nou nodig, dat is toch gewoon smerig”. De mannen kwamen vervolgens op de man aflopen en begonnen hem uit te schelden.

Daarna weet de man niets meer aangezien hij door een stomp in zijn gezicht bewusteloos raakte en op de grond viel. Toen hij weer bij kwam voelde hij veel pijn in zijn been.

In het ziekenhuis bleek dat het slachtoffer een dubbele beenbreuk heeft opgelopen bij de mishandeling. Er zal een operatie nodig zijn om de schade aan zijn been weer te herstellen. Twee personen die de mishandeling zagen gebeuren hebben onmiddellijk eerste hulp verleend. Toen een van hen later terug kwam bij zijn fiets bleek tot zijn ontzetting dat iemand zijn fiets had gestolen…

Van de twee daders is (mede dankzij een getuige) het volgende signalement bekend:

Dader 1:

– 1.85 tot 1.95 meter
– rond de 25 jaar oud
– blanke huidskleur
– donker achterover gekamd gekruld haar
– zwart leren jack
– lichtgekleurde trui of vest
– normaal tot breed postuur

Dader 2:

– ongeveer 1.70 meter
– rond de 25 jaar oud
– donkerblond haar achterover gekamd
– gladgeschoren
– donker jack
– donkere broek
– normaal tot slank postuur

De politie is een onderzoek gestart en verzoekt iedereen die mogelijk iets gezien of gehoord heeft zich te melden. Dit kan via het algemene nummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

(Bron: Politie Almelo)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*