Automobilist opzettelijk aangereden en mishandeld in Almelo

Foto: Politie

Almelo – Op donderdag 16 juli omstreeks 23:50 uur werd een bestuurder van een personenauto ter hoogte van Kees Smit aan de Henriëtte Roland Holststraat in Almelo uit het niets uitgescholden door de inzittenden van een witte bestelbus.

De bestuurder van de personenauto had zijn raampje geopend omdat de inzittenden van het busje even daarvoor zijn aandacht probeerden te trekken. Kort nadat beide voertuigen waren opgetrokken, reed de bestuurder van de bestelbus, een forse man van van ongeveer 40/45 jaar oud, opzettelijk tegen de personenauto aan. Dit was ter hoogte van de busstrook net na de verkeerslichten.

Toen de witte bestelbus uiteindelijk iets verderop ter hoogte van de oude Rietmavo stopte, besloot de bestuurder van de personenauto de inzittenden van de bus aan te spreken op hun gedrag. De bestuurder werd vervolgens door in ieder geval twee van de vier inzittenden geslagen. Dit waren twee jongens van rond de 20 jaar oud. De bestuurder heeft zich nog proberen te verdedigen met een hengelstandaard die hij nog in zijn auto had liggen maar liep desondanks toch letsel op aan zijn gezicht.

De politie is op zoek naar mensen die mogelijk iets gezien hebben van dit incident. In het bijzonder naar een persoon die achter de bestuurder reed en hem vroeg of alles goed ging. Beschik je over informatie welke de politie kan helpen bij dit onderzoek? Laat het dan weten via: 0900-8844.