Ambulancemedewerker mishandeld in Almelo, politie zoekt getuigen/beelden

Zondag 24 december omstreeks 02.50 uur waren politie en ambulancemedewerkers van Rav Ambulance Oost bij een medisch incident aan de Prinsenstraat in Almelo.

Voor dit incident kwam nog een ambulance ter plekke om te assisteren. Toen deze ambulance aan kwam rijden ging een groepje jongeren niet aan de kant. De ambulance passeerde de jongeren met veel moeite en reed verder naar de plek van het incident.

Toen de ambulancemedewerker daar uit stapte werd hij door één van de jongens direct tegen zijn auto geduwd. De medewerker werd bij zijn kleding gepakt en tegen de deurstijl van de ambulance gedrukt. Ook kreeg de ambulancemedewerker diverse scheldwoorden te horen en kon hij op dat moment niet assisteren bij het medische incident.

Noodknop

De ambulancemedewerker drukte op zijn noodknop waarop agenten snel bij hem waren en konden helpen. Direct daarop werd de hulpverlening voortgezet en kon het slachtoffer overgebracht worden naar het ziekenhuis.

Aanhouding

Door de ambulancemedewerker is aangifte gedaan van openlijk geweldpleging c.q. mishandeling. Hij liep licht letsel op. Een 24-jarige man uit Almelo is aangehouden voor deze mishandeling. Deze man is overgebracht naar het arrestantencomplex in Borne.

Getuigen/beelden

De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling en het incident. Mogelijk hebben omstanders filmopnames gemaakt omdat er al een ambulance en politieauto stond. Daarbij is het rond dat tijdstip behoorlijk druk omdat de Prinsenstraat een toegangsweg richting het uitgaansgebied in de stad is.

Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844, meld Misdaad Anoniem 0800-7000 .

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*