85-jarige vrouw in scootmobiel aangereden in Almelo, bestuurder rijdt door

  • 81
  •  
  •  
  •  
  •  

Woensdag 7 november omstreeks 16.30 uur vond er een aanrijding plaats op de kruising Waltastate/Stins in Almelo.

Een 85-jarige vrouw reed daar op haar scootmobiel. Vanuit de Waltastate wilde een nog onbekende automobilist rechtsaf slaan richting de van Rechteren Limpurgsingel. Beiden kwamen met elkaar in aanraking.

De automobilist is gestopt om te vragen of het goed ging. Toen de 85-jarige vrouw aangaf dat het niet goed ging reed de automobilist echter gewoon weg. Nadat de 85-jarige vrouw de schrik weer te boven was is ze naar huis gegaan. Gelukkig bleek dat ze geen letsel had opgelopen. Wel is er schade aan de scootmobiel. de politie komt graag in contact met de automobilist om zodoende de schade te kunnen regelen.

Het gaat om een witte auto met groen belettering. (mogelijk van een bedrijf) In de auto zat een jonge jongen met een rood petje achterstevoren op zijn hoofd.
Helaas is er verder geen signalement bekend.

Mogelijk zijn er mensen getuige geweest van deze aanrijding. De politie verzoekt getuigen om contact met de politie op te nemen. Uiteraard wordt ook de automobilist verzocht om contact met de politie op te nemen zodat e.e.a. geregeld kan worden.