79-jarige vrouw in Almelo beroofd van tas

Op zaterdag 3 december fietste een 79 jarige vrouw rond 17:30 uur op de Ootmarsumsestraat. De vrouw had kort daarvoor eten gehaald en was op weg naar huis, toen haar tas plotseling van haar schouder werd gerukt.

Doordat er met geweld aan de tas getrokken werd, kwam de vrouw ten val. Ze heeft in alle consternatie dus ook niet kunnen zien door wie ze werd beroofd.

Door een getuige is nog wel gezien dat er, net voordat de vrouw viel, een scooter dicht langs de vrouw reed. Het is niet zeker of deze scooter ook daadwerkelijk iets met de beroving te maken heeft.

In de tas van de vrouw zat haar portemonnee en een camera waar veel dierbare familiefoto’s op stonden. Omdat de vrouw over pijn in haar schouder klaagde is ze voor de zekerheid naar de eerste hulp gebracht. Daar bleek ze haar schouder te hebben gekneusd. Ook werd een hersenkneuzing geconstateerd.

De politie is op zoek naar getuigen van deze laffe beroving. Heeft u iets gezien of gehoord en heeft u zich nog niet gemeld bij de politie? Doe dit dan alsnog! Dit kan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

(Bron: Politie Almelo)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*