3000 euro aan sieraden gestolen in Almelo, politie zoekt dader en getuigen

Foto: Politie Almelo

Dinsdag 12 september omstreeks 19.10 uur vond er een diefstal plaats aan de Havezathe in Almelo. Een nog onbekende man had via Marktplaats een afspraak gemaakt met de aangever om sieraden te kopen.

De man zag kans om een klein rood sieradenkistje met daarin sieraden van circa 3.000 euro te pakken en weg te rennen. Door familieleden is de achtervolging nog ingezet maar de man kon niet meer achterhaald worden.

De man is weggerend vanaf de Havezathe in de richting van de Singraven en vervolgende zijn weg de Brecklenkamp in. Vanaf daar is het onduidelijk waar de man naar toe is gegaan.

Er is een signalement van de man bekend. Het gaat om een jongen van circa 25 jaar:
– Donker uiterlijk
– Kort donker haar
– Donkerblauwe trainingsjas en broek
– Lichte sportschoenen

Er is aangifte gedaan en er zijn camerabeelden beschikbaar gesteld aan de politie. Mogelijk is bij deze zaak nog een tweede man betrokken, alleen zijn daar (nog) geen verdere gegevens van bekend.

De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op om zich te melden. Wie heeft de man in de omgeving van de Havezathe gezien of weet waar hij nu is? Tips zijn welkom bij de politie via: 0900-8844 of Meld misdaad anoniem.

(Bron: Politie Almelo)

Foto: Politie Almelo

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


vijf + 1 =