Home / 112-Almelo

112-Almelo

UPDATE: Politie zoekt getuigen na schietincident bij huis in Almelo

De politie is op zoek naar informatie over een schietincident aan de Rietstraat in Almelo. Vanochtend is de politie een onderzoek gestart nadat er rond 11.00 uur werd gemeld dat er afgelopen nacht geschoten is bij een huis. De politie doet daarom op dit moment onderzoek naar wat er precies is gebeurd. Forensische rechercheurs zijn bezig met technisch onderzoek, ook ...Read More »

Verdachte van heling/diefstal scooter verstopt zich achter bed

Maandag 18 september 2017 omstreeks 23.30 uur werd een 24-jarige man uit Almelo aangehouden voor heling/diefstal van een scooter. In de schuur van hem werden scooteronderdelen aangetroffen welke van diefstal afkomstig waren. Diverse alerte getuigen en de aangever hoorden via via dat de gestolen scooter bij een woning aan de Fazant zouden staan. Door de getuigen, aangever en agenten werd ...Read More »

Vrachtwagen met te hoge lading tegen viaduct in Almelo

Vanmorgen omstreeks 08.50 uur reed er een vrachtwagen met een hoge lading tegen het viaduct op de Wierdensestraat in Almelo. Door de klap kwam de ijzeren constructie op het wegdek terecht. Er was behoorlijk wat werk nodig om de weg weer vrij te krijgen. Door de politie en stadstoezicht werd het verkeer geregeld en werd de weg voor korte tijd ...Read More »

Ontsnapte verdachte van achtervolging in Almelo alsnog opgepakt

Gisteren heeft de politie een 46-jarige man uit Almelo aangehouden voor een openstaande gevangenisstraf van 18 dagen. Deze man beschouwd de politie inmiddels ook als verdachte in verband met de achtervolging van afgelopen donderdag. Afgelopen donderdag vond er in de wijk Ossenkoppelerhoek een achtervolging plaats. Deze achtervolging is door veel omstanders gezien en er is al veel over gesproken op ...Read More »

UPDATE: Lichaam aangetroffen in sloot in Almelo, geen sprake van misdrijf

In een sloot aan de Bellinkhofsweg in Almelo is zondagmorgen een lichaam aangetroffen. Dat meldt de politie. Er zijn geen aanwijzingen voor een misdrijf, maar er wordt door de politie wel onderzoek gedaan. De identiteit van het lichaam moet nog worden vastgesteld. De Bellinkhofsweg is vanwege het onderzoek tijdelijk afgezet. UPDATE 13.00 uur: De politie laat weten dat het slachtoffer ...Read More »

Twee mannen plegen winkeldiefstal in Almelo, politie zoekt daders

Vanmiddag rond 12.10 uur vond er een winkeldiefstal plaats bij een kledingwinkel aan de Galerij in Almelo. Twee mannen van circa 40 jaar hebben daar twee blauwe jassen weggenomen. De mannen zijn weggefietst richting de Koornmarkt. Signalement: – twee jongens op een fiets Signalement van 1 man bekend: circa 40 jaar oud, blanke huidskleur, donkere jas, lichte spijkerbroek, erg kort ...Read More »

Hennepkwekerij met ruim 600 planten aangetroffen in Almelo, man uit Hengelo aangehouden

Donderdag 14 september omstreeks 15.00 uur werd een hennepkwekerij aangetroffen in een pand aan de Spreeuwenstraat in Almelo. In het pand bevond zich een professioneel ingerichte hennepkwekerij met ruim 600 planten. Het was de tweede keer in korte tijd dat er hier een hennepkwekerij werd aangetroffen. De politie heeft een 34 jarige man uit Hengelo aangehouden en onderzoekt zijn rol/aandeel ...Read More »

Politie Almelo zoekt man, Burgernet ingezet

Vanaf de Weezebeeksingel in Almelo is de politie op zoek naar een man die is weggevlucht na een achtervolging. De man reed in een personenauto, die als gestolen gesignaleerd stond. Burgernet is ingezet om de man te vinden. De man is weggelopen richting de wijk Windmolenbroek. De man zal doorweekt zijn en mogelijk gewond Signalement: man ongeveer 45 jaar mager ...Read More »
error: Content is protected !!