Home / 112-Almelo

112-Almelo

Actie tegen illegaal gokken in Enschede, Almelo en Hengelo

Enschede, Almelo en Hengelo – Op adressen in Almelo, Hengelo en Enschede is apparatuur waarover het sterke vermoeden bestaat dat het gebruikt wordt voor illegaal gokken, meegenomen voor onderzoek. Dat is het resultaat van een integrale controle gericht op illegale kansspelactiviteiten, die dinsdagavond 21 november werd uitgevoerd. Ook werden boetes uitgedeeld voor onder andere overtredingen van de drank- en horecawet ...Read More »

Nacht met drank en drugsmeldingen voor politie Almelo

Zondag 19 november omstreeks 00.00 uur controleerden agenten een 22-jarige autobestuurder uit Almelo aan de Bellavistastraat in Almelo. Agenten zagen bij de man kenmerken/symptomen van drugs gebruik. Daarom is er van de man een bloedproef afgenomen door een GGD-arts. Aan de hand van de uitslag zal er een proces verbaal worden opgemaakt voor het rijden onder invloed van drugs. Dezelfde ...Read More »

Politie zoekt getuigen van aanrijding in Almelo

Vanmorgen omstreeks 09.05 uur vond er een aanrijding plaats op de kruising Weezebeeksingel/Windmolenbroeksweg in Almelo. Het bleef bij materiële schade. Beide betrokkenen vertelden dat ze groen licht hadden. Bij controle bleken de verkeerslichten goed te functioneren. De politie zoekt getuigen van deze aanrijding. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.Read More »

75-jarige vrouw voor 600 euro benadeeld door internetoplichters

Vanmiddag kreeg de politie in Almelo wederom een melding van internetoplichting. Een man die zich aan de telefoon voordeed als medewerker van Microsoft, gaf bij het 75-jarige slachtoffer aan dat er een virus op haar computer zou zitten. Dit virus zou er alleen afgehaald kunnen worden wanneer de vrouw ITunes kaarten zou kopen en de nummers hiervan zou doorgeven via ...Read More »

Twaalf jaar cel geëist tegen man na neersteken vrouw in Almelo

De officier van justitie heeft vandaag voor de rechtbank in Almelo twaalf jaar gevangenisstraf geëist tegen een 29-jarige man uit Almelo. Hij stond terecht voor het doden van zijn 29-jarige vriendin op 9 oktober 2016. De vrouw is overleden, nadat zij met een mes in haar hals en borst was gestoken. De dodelijke steekpartij vond plaats in de woning van ...Read More »

Wegafsluiting in Almelo in verband met nader onderzoek dodelijke aanrijding

Dinsdag 21 november doen Politie en het Openbaar Ministerie samen met specialisten van het NFI, de Landelijke Eenheid en de afdeling Verkeersongevallenanalyse nader onderzoek op de Berlagelaan in Almelo in verband met een dodelijk verkeersongeval van begin dit jaar. Doel van dit onderzoek is o.a. het vaststellen van de snelheid van de automobilist ten tijde van de aanrijding. Er zijn ...Read More »

Verwaarloosde hond met 11 pups in Almelo in beslag genomen

De Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID) heeft op 6 november in de gemeente Almelo een zwaar vermagerde hond met 11 pups in beslag moeten nemen. De huisvesting, verzorging en voeding waren duidelijk onder de maat en er was onvoldoende vertrouwen dat de bewoner de zorg voor de dieren aankon. Mogelijke mishandeling De zaak kwam aan het rollen na een melding bij ...Read More »

Politie zoekt getuigen van aanrijding in Almelo

Op dinsdagavond 14 november ontstond er omstreeks 20:25 uur een aanrijding op de Weezebeeksingel/Stadionlaan in Almelo. Dit ongeval had als gevolg dat een van de partijen met letsel naar het ziekenhuis moest. De betrokkenen gaven aan dat zij beiden door het groene licht reden en dus er van uit gingen dat zij het kruispunt veilig over konden steken. Nu wil ...Read More »
error: Content is protected !!